Fotografering

1Roland Halbe nat sydvestHEART. Foto: Roland Halbe 

PRIVAT FOTOGRAFERING

Du er velkommen til at fotografere dit besøg på HEART. Dog skal du være opmærksom på, at fotografier af nyere værker, hvor kunstneren ikke har været død i mindst 70 år er omfattet af copyright og derfor kun til privat brug.

Der må ikke benyttes blitz.

 

Regler for presse og fotografering i forbindelse med udstillingerne Andy Warhol - Manden bag myten.

Fotografer og journalister, som besøger udstillingerne, må gerne fotografere eller filme værker i forbindelse med anmeldelser og øvrigt redaktionelt brug. Dog skal man være opmærksom på ikke at filme eller fotografere det enkelte værk isoleret - men i stedet som såkaldte installation views, hvor flere værker optræder i samme billede.

Øvrige gæster, som besøger Andy Warhol - Manden bag Myten må under ingen omstændigheder filme eller fotografere i salen.

I udstillingen Alex Da Corte - 50 Wigs må man til gengæld gerne fotografere og filme installationerne.

 

Er du på instagram? Tag @heartmuseum under dit besøg og del gerne med #heartmuseum og #heartmus.

HEART – Herning Museum of Contemporary Art er ikke ansvarlig for publikums overtrædelse af copyright gennem mangfoldiggørelse.

FOTOGRAFERING TIL KOMMERCIELT BRUG

Fotografering på HEART i forbindelse med kommercielt brug og reklamer må kun foregå med skriftlig tilladelse fra museet.

Ved kommerciel brug af fotografier har HEART ret til gennemsyn og afslag, hvor brugen af navnet HEART eller Herning Museum of Contemporary Art indgår. Ved kommerciel brug af fotografier har Steven Holl Architects ret til gennemsyn og afslag, hvor brugen af navnet Steven Holl eller Steven Holl Architects indgår.

KONTAKT

Chefsekretær
Mariann Salling Jensen
M: msj@heartmus.dk