Job på HEART

LEDIGE STILLINGER

 

HEART søger assistenter til kunstfaglig- og kommunikationsafdelingerne.

HEART søger dygtige studerende til assistance i museets kunstfaglige afdeling og i kommunikationsafdeling. 
Som assistent på museet vil du deltage i det daglige arbejde på museet og opnå indsigt og erfaring med de mange forskelligartede opgaver på et internationalt anerkendt museum for samtidskunst. Du får mulighed for at bidrage med dine kompetencer og at omsætte teori til praksis.
HEART søger assistenter som:
- Har interesse i og viden om kunst.
- Er ansvarsfulde og i stand til at arbejde selvstændigt.
- Er i gang med en relevant uddannelse – indenfor eksempelvis kunst, æstetik og kultur, design, oplevelsesøkonomi, kommunikation, marketing eller lignende.
Arbejdsopgaverne består bl.a. af: planlægning og forberedelse af udstillinger, diverse opgaver i forbindelse med varetagelse af samlingen, assisterer med fondsansøgninger, formidlingsmateriale m.m. medvirke til plan for sociale medier, assisterer med udarbejdelse af nyhedsbreve, hjemmesidetekster og diverse andet kommunikationsmateriale.
Opgaverne afstemmes naturligvis i henhold til dine interesser og kvalifikationer.
Arbejdstiden tilpasses din uddannelse, men det vil være en fordel du kan binde dig til minimum 2 dage om ugen.

HEART Herning Museum of Contemporary Art er et international samtidskunstmuseum der producerer årligt 3-4 særudstillinger med udgangspunkt en tre-strengede udstillingsstrategi: HEARTfuture, HEARTdesign og HEARThistory. Museet blev stiftet i 1977, da Aage Damgaard sammen med Herning Kommune donerede værker fra deres samlinger til museet. I dag råder museet over den største offentlige samling af Piero Manzoni værker.
Har dette vakt din interesse, så send en ansøgning på max 1 side samt et kort relevant cv til museumsinspektør Katrine From kf@heartmus.dk

UOPFORDREDE ANSØGNINGER 

Uopfordrede ansøgninger bedes sendes elektronisk til kontor- og serviceassistent Anitta Møller på mail: am@heartmus.dk