Job på HEART

LEDIGE STILLINGER


HEART søger omvisere

HEART søger to studerende til at varetage omvisninger i museets faste samling og særudstillinger til både børn og voksne. Vi tilbyder mulighed for fordybelse i dansk og international kunst fra 1950 til i dag og fleksibilitet i forhold til antal arbejdstimer.

Om dig
Du er kunsthistoriestuderende eller har en anden relevant profil
Du er udadvendt og har mod på at lave dialogbaserede omvisninger
Du er interesseret i at undervise

Om os og vores historie
HEART Herning Museum of Contemporary Art åbnede i september 2009 i en helt ny museumsbygning tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl. Tidligere hed museet Herning Kunstmuseum og havde til huse i en nedlagt skjortefabrik ejet af Aage Damgaard. Herning Kunstmuseum blev stiftet i 1977, da Aage Damgaard sammen med Herning Kommune donerede værker fra deres samlinger til museet.

Centralt står samlingen af Piero Manzonis værker, hvoraf størstedelen er skabt i Herning under kunstnerens to ophold i 1960 og 1961. Den italienske samling rummer ydermere værker af bl.a. Enrico Castellani, Lucio Fontana, Augusto Bonalumi, Paolo Scheggi, Mario Merz og Jannis Kounellis. Et andet vigtigt spor i samlingen er den konkrete og konstruktive kunst. HEARTs samling af Paul Gadegaard er landets største, og Gadegaard arbejdede i 10 år på Aage Damgaards fabrikker i Herning.

Museet har skiftende udstillinger, der sætter fokus på samlingen, design og samtidskunst fra ind og udland.

Løn og ansættelsesvilkår
Omvisninger aflønnes efter fast honorar (300 kr. pr time i hverdage og 450 kr. i weekenden). Museet betaler transporten fra Aarhus til Herning og læsestof udleveres i forbindelse med introduktion til de skiftende udstillinger.

Ansættelse fra ultimo april 2018

Spørgsmål
For spørgsmål kontakt formidlingsinspektør, Anja Lemcke Stær: als@heartmus.dk tlf: 96281710

 

Ansøgningen
Vi skal have modtaget din ansøgning og relevant dokumentation senest tirsdag d. 1. april kl. 12.
Ansøgningen skal sendes elektronisk i en samlet pdf-fil til Anja Lemcke Stær, mail: als@heartmus.dk

UOPFORDREDE ANSØGNINGER 

Uopfordrede ansøgninger bedes sendes elektronisk til kontor- og serviceassistent Anitta Møller på mail: am@heartmus.dk