Handelsbetingelser

 
Generelle oplysninger
HEART - Herning Museum of Contemporary Art
CVR nr.67437853
Etableret i 1977 / 2009, HEART Shop 2016
Bitten & Aage Damgaards Plads 2, 7400 Herning
Tlf. 97 12 10 33
shop@heartmus.dk

Betaling

HEART - Herning Museum of Contemporary Art modtager betaling med PayPal.

Alle beløb er i Danske kroner og er incl. moms.

HEART bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Moms

Der er beregnet 25% moms på varerne. Priserne er inkl.

Levering

Alle vores ordrer sendes med Post Danmark. Bestillinger udenfor Danmark, kontakt venligst HEART - Herning Museum of Contemporary Art på shop@heartmus.dk og få oplyst pris.

Takster til Danmark: 65 kr. uanset vægt og mængde.

HEART bestræber sig på at levere bestilte varer indenfor 3-5 hverdage.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på heartmus.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives via mail på shop@heartmus.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her FORTRYDELSESFORMULAR.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelse om dette.

Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Returnering
Du skal sende din vare retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du har de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarlig ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet på varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som man kan i en fysisk butik og returneres i original emballage.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Du vil modtage tilbagebetalingen, så snart vi har modtaget varen retur.

Bytteret
Hvis du ønsker at bytte en vare til f.eks. anden størrelse returneres varen, og vi tilbagebetaler beløbet, hvorefter du kan bestille en anden vare.

Returvarer sendes til:
HEART Shop
HEART - Herning Museum of Contemporary Art
Birk Centerpark 8
7400 Herning

Reklamation
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert brug af produktet.

Ansvar
Online køb er i øvrigt omfattet af de regler, der fremgår af dansk markedsføringslov, dansk købelov og forbrugeraftalelov.

Persondatapolitik
For at du kan handle med os på heartmus.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- Emailadresse

Personoplysningerne registreres hos HEART - Herning Museum of Contemporary Art og opbevares i højst 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvornår.

Den dataansvarlige på heartmus.dk er kommunikationschef Ane Liebing Grøngaard.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, ej heller transmitterer vi kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos HEART - Herning Museum of Contemporary Art har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til HEART - Herning Museum of Contemporary Art via e-mail: mail@heartmus.dk