Kasper Sonne - New Religion

 Sonne webKasper Sonne, Uden titel (gardin), 2013. 

12.03.16-14.08.16

I årets første future-udstilling præsenterer HEART en af dansk kunsts nye stjerner, den New York baserede samtidskunstner, Kasper Sonne.

Kasper Sonne forsøgte at slå igennem i Danmark i flere år, men først efter han flyttede til New York, opnåede Kasper Sonne sit helt store gennembrud, og kunstsamlerne står nu i kø for at købe hans værker. Derfor er det en glæde for HEART at kunne præsentere Kasper Sonne for et dansk publikum i hans første solo-udstilling på et museum i Danmark.

Udstillingen New Religion indeholder både malerier, videokunst og installationer, der på hver sin måde afsøger spændingsfeltet mellem to modpoler. Gennem sin kunst belyser Sonne de modsætningsforhold, vi konstant lever med og accepterer, som var de naturlige.

Som Kasper Sonne formulerede det til Information i 2015:

”Verden er bygget op af poler, der hver prøver at frastøde hinanden. Jeg prøver at få dem til at støde sammen og finde ud af, hvad der sker i spændingsfeltet.” 

Kasper Sonne – New Religion er en del af HEARTs udstillingskoncept HEARTfuture, der stiller skarpt på morgendagens stjerner, og giver et bud på, hvem vi for alvor kan forvente bliver store herhjemme inden for de kommende år.