Koncert med Carpark North

 CPN pressebillede Photo af Carsten Snejbjerg 1

CPH. Foto: Carsten Snejbjerg

 

Udendørskoncert med Carpark North Lørdag d. 26. juni kl 20:00


Mens festivaler og koncerter aflyses på stribe, vil sommeren i Herning byde på en helt ny type musikalske oplevelser. 
To af byens toneangivende kulturinstitutioner, HEART og Fermaten, har indledt et unikt samarbejde hvor kunst og musik går op i en højere enhed. 

Lørdag d. 26. juni præsentere vi en udendørs intimkoncert med trioen Carpark North. 
Koncerten vil foregå siddende i trygge rammer på museets udendørs areal.
Dørene åbner kl 19:00, mens koncerten starter kl 20:00.

Flere koncerter er i støbeskeen og glæden over det nye samarbejde med fermaten er stor!

 

Køb billet til koncerten HER

 

Bemærk at du indtil d. 11. juli kan, ved fremvisning af koncertbillet, købe éntrebillet til museets udstillinger til særpris dkk 50.


HUSK GYLDIGT CORONPAS SAMT BILLEDELEGITIOMATION Carpark North 


I 2003 bragede giganthittet 'Transparent and Glasslike' ud over det ganske land, som et ubesejret og ubetinget elektrorock-brøl. Carpark North kommer med både mørke og skønhed, når de lægger folket ned med vild energi og fantastiske hitparader. 

Carpark North har opbygget et musikalsk univers bestående af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af glødende guitarriffs til akustiske og melodiøse ballader. Et muskuløst lydbillede, som skiller sig ud på den danske musikscene med gungrende originalitet. Den erfarne trio er kendt for at levere unikke og enestående liveoplevelser med hits på stribe, altid toppet med en eksplosiv og international vibe. 

Trioen består af Lau Højen (guitar og vokal), Søren Balsner (vokal og bas) og Morten Thorhauge (trommer). De samme tre elektrorock-legender, som dannede Carpark North for over 20 år siden. Sidenhen har de vundet utallige priser, lagt landets festivaler ned og sat ild til Royal Arena.