opera i det fri

OPERA I DET FRI 1

 

Søndag d. 29. maj kl. 16 - 17.30
Der er gratis adgang til Opera i det fri og der er plads til, at du kan tage picnic-kurven og hele familien med. Køb en lækker picnicpose fra HEART Café og få to fribilletter til museets udstillinger med i købet. Bestil senest fredag d. 20. maj kl 12 HER.


Opera under åben himmel er blevet en fast tradition for publikummer i hele Danmark, og i år besøger teatrets operasangere 12 forskellige byer rundt i landet. Opera i det fri har i 16 år tiltrukket garvede operaelskere og nysgerrige begyndere. Det populære arrangement rummer en unik mulighed for publikum for at komme helt tæt på nogle af landets bedste operasangere i det grønne ledsaget af picnic og hyggelig stemning.

Publikum til Opera i det fri kan dette år nyde nogle af de mest berømte operahøjdepunkter. Toreadorarien fra Bizets Carmen, barcarollen fra Offenbachs Hoffmanns eventyr og den berømte kvartet fra Verdis Rigoletto er blandt de kendte operahits på programmet. Koncerterne byder også på uddrag fra Puccinis La boheme, Massenets Werther, Heises Drot og marsk, Verdis Trubaduren, Johann Strauss' Flagermusen og meget mere.

De medvirkende sangere ved koncerterne i maj er Gisela Stille, Johanne Bock, Niels Jørgen Riis, Leif Jone Ølberg