INVOLVER - Socle du Monde 2012

SduM 2012

15.09.12 - 06.01.13

Målgruppe: Mellemtrin

I ét ord samles essensen af HEARTs sjette Socle du Monde Biennale: INVOLVER er en konstatering, en opfordring og et opråb, der insisterende inviterer virksomheder, kunstnere og publikum til at arbejde sammen om kunsten. Den 15. september 2012 går INVOLVER i luften, og HEARTs udstillingssale fyldes af værker produceret af 11 kunstnere og virksomheder, som i år sætter særligt fokus på involvering af publikum.

Undervisningsmaterialet tager udgangspunkt i kunstnerne John Kørner, Bjørn Nørgaard, Bo Christian Larsson og kunstnergruppen Parfyme, hvis værker, I vil få mulighed for at udforske.

> Find undervisningsmaterialet her

LÆRERVEJLEDNING
Materialet er udformet som klassesæt og opbygget således, at dele af det kan anvendes som forberedelse på skolen, mens andre dele er henvendt et efterfølgende besøg i udstillingen på museet. Ligeledes er materialets tekst rettet imod underviserne, mens de enkelte spørgsmål er udformet med henblik på involvering af eleverne.

Undervisningsmaterialet er desuden udarbejdet under hensyntagen til de faglige mål som eleverne skal opnå, ifølge de aktuelle bekendtgørelser for fagene dansk, billedkunst, historie og samfundsfag.

> Find lærervejledning her